Hírek / Korlátozott ügyintézés a polgármesteri hivatalban

Korlátozott ügyintézés a polgármesteri hivatalban

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatom Önöket, hogy a koronavírus-járvány terjedése miatt a Kormány a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról szóló 104/2021. (III.5.) Korm. rendelet 12.§-ával a közigazgatásban dolgozóknak

2021. március 8-tól március 22-ig

otthoni munkavégzést rendelt el.

A koronavírus-járvány terjedését korlátozó intézkedések bevezetése miatt ügyintézőink csak kivételes esetben tartózkodnak a hivatalban, így az Előszállási Polgármesteri Hivatalban korlátozott, a személyes megjelenést lehetőleg mellőző ügyfélfogadást vezetünk be 2021. március 8. (hétfő) napjától, amely a fenti kormányrendeletben foglaltak hatályosságáig, de minimum 2021. március 22-ig érvényes. A korlátozott ügyfélfogadás a következőt jelenti:

  • Személyes megjelenés kizárólag ügyfélfogadási időben és kizárólag olyan esetben lehetséges előzetes telefonos egyeztetés alapján, amely halaszthatatlan vagy határidős ügyintézést igényel. Minden más esetben csak postai úton, Hivatali Kapun és e-mailen, vagy telefonon folytatunk ügyintézést.
  • Az Előszállási Polgármesteri Hivatalba érkező ügyfelek kizárólag a folyosón tartózkodhatnak.
  • Ha valakinek olyan nyomtatvány igénye van, amit nem lehet elektronikusan benyújtani, azt kérem jelezze telefonon vagy e-mailen (hivatal@eloszallas.hu) és eljuttatjuk a részére.

Kérem a Tisztelt Lakosságot, hogy amennyiben nem halaszthatatlan vagy határidős ügye van, annak intézését halassza az elrendelt otthoni munkavégzés utáni időszakra!

Elérhetőségeink:

  • postai úton: 2424 Előszállás, Fő tér 3.
  • telefon: 25/484-802/11
  • e-mail cím: hivatal@eloszallas.hu
  • hivatali kapu azonosító: ELOPOLGHIV
  • KRID azonosító: 106193917

 

Számos ügyben az iratok elektronikusan beadhatóak, kérem, használják az Előszállás honlapjáról is indítható elektronikus ügyintézés felületet https://eloszallas.hu/hu/onkormanyzat/elektronikus-ugyintezes/  (https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap).

 

Előszállás, 2021. március 8.                                                                                  

 

                                                                                                                                 Farkas Imre sk.

                                                                                                                                   polgármester
« Vissza az előző oldalra!

Előszállás Nagyközség Önkormányzata - Magyar