Hírek / Tájékoztató lakossági felmérésről

Tájékoztató lakossági felmérésről 

Tisztelt Lakosság!

 

A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (a továbbiakban: MEKH) az egyetemes szolgáltatói, valamint az elosztói engedélyesekkel együttműködve évről évre országos Felhasználói Elégedettségi Felmérést (FEF) készít.

Az idei évben a földgázellátásról szóló 2008. évi XL. törvény 127. § e). és ly). pontjai alapján a MEKH vonatkozó határozataiban elrendelt földgáz egyetemes szolgáltatással és földgázelosztással kapcsolatos felhasználói elégedettségi felmérésre kerül sor.

A felmérés keretében 2022. április és július hónapok között a kutatással megbízott Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány munkatársai lakossági ügyfeleket keresnek fel otthonaikban és kérdeznek meg a földgáz egyetemes szolgáltatással kapcsolatos elégedettségükről. A kutatás anonim és önkéntes, az ügyfelek kérdésekre adott válaszait a hatályos adatvédelmi rendeletnek megfelelően használják fel.

A kérdezőbiztosokkal szemben esetlegesen felmerülő bizalmatlanság megelőzése és munkájuk támogatása érdekében ezúton tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot a felmérés indulásáról és céljáról.

A kutatással kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken tájékozódhatnak:

MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.:

e-mail-cím: ugyfelszolgalat@mvm.hu

telefonszám: +36 (1/20/30/70) 479 9999

 

MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.                                   
« Vissza az előző oldalra!

Előszállás Nagyközség Önkormányzata - Magyar