Hírek / Településrendezési eszközök véleményezése

Településrendezési eszközök véleményezése

Tisztelt Lakosság, Tisztelt Partnerek!

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012.(XI.8.) Korm. rendelet (továbbiakban: Eljr.) 45. § (1) bekezdése szerint ”(1)  A 2012. december 31-én hatályban lévő, valamint az OTÉK 2012. augusztus 6-án hatályos településrendezési követelményeinek és jelmagyarázatának figyelembevételével elkészített és elfogadott településrendezési eszköz 2019. december 31-ig alkalmazható.”

Fentiek miatt átdolgozásra kerülnek Előszállás településrendezési eszközei, köztük a Helyi Építési Szabályzat és a településfejlesztési koncepció (továbbiakban együtt: HÉSZ), melyek  2005-ben kerültek elfogadásra, így fenti jogszabályhelyben megfogalmazottak szerint idén december 31-ig használhatóak.

Az új eszközök elfogadása előtt véleményezési eljárást kell lefolytatni, melynek keretein belül a tervezett dokumentiációt az alábbiakban közzétesszük.

Kérjük, hogy amennyiben bármely érintettnek észrevétele, javaslata van a dokumentációval kapcsolatban, legkésőbb 2019. augusztus 31. napjáig írásban jelezze az Előszállási Polgármesteri Hivatal alábbi elérhetőségein:

Személyesen és postai úton: Előszállási Polgármesteri Hivatal 2424 Előszállás, Fő tér 3.

E-mailen: hivatal@eloszallas.hu

Hivatali Kapun:    ELOPOLGHIV ,

                               KRID azonosító: 106193917

 

 Csatolt fájl(ok):

« Vissza az előző oldalra!

Elérhetőségek

Előszállás Nagyközség Önkormányzata

2424 Előszállás,
Fő tér 3.
Telefon: +36/25/524-080
E-mail küldése
Előszállás Nagyközség Önkormányzata - Magyar