Hírek / Felhívás véleményezésre

Felhívás véleményezésre

Tisztelt Lakosság, Tisztelt Partnerek, civil szervezetek!

Jogszabályváltozás miatt folyamatban van a településkép védelméről szóló 15/2017. (XII.22.) önkormányzati rendelet módosítása (továbbiakba: Rendelet).

A módosítás az eljárási hatáskör pontos meghatározását és a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet módosításában szereplő bírság összegének javítását tartalmazza.

Az új szabályok elfogadása előtt véleményezési eljárást kell lefolytatni, melynek keretein belül a rendelettervezetet Előszállás hivatalos honlapján közzétesszük. A koronavírus járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzet miatt a lakosság és a partnerek számára a tervezet megismerése kizárólag elektronikus formában lehetséges.

Kérjük, hogy amennyiben bármely érintettnek észrevétele, javaslata van a tervezettel kapcsolatban, legkésőbb 2021. október 20. napjáig írásban jelezheti az Előszállási Polgármesteri Hivatal alábbi elérhetőségei egyikén:

Személyesen és postai úton: Előszállási Polgármesteri Hivatal 2424 Előszállás, Fő tér 3.

E-mailen: hivatal@eloszallas.hu

Hivatali Kapun: ELOPOLGHIV, KRID azonosítónk: 106193917

 

Köszönjük együttműködésüket!

 

Előszállás, 2021. 10. 12.

 

 

Győriné Tar Edit

jegyzőCsatolt fájl(ok):

« Vissza az előző oldalra!

Előszállás Nagyközség Önkormányzata - Magyar